2CD 24,95€ Comprar

1962 – 1966 (2CD 2023 Red Edition)


UNIVERSAL MUSIC (UNI602455920768 02)
Remesclat i ampliat: 'Red' té 12 pistes addicionals, incloent-hi per primera vegada algunes de les primeres cançons de George Harrison i algunes versions clàssiques dels Beatles d'èxits de R&B i rock 'n' roll que tant van influir a la banda.

La col·lecció de 2 CD conté ara 38 temes. Amb un llibret que conté noves notes del periodista i escriptor John Harris, la nova col·lecció 1962-1966 és una celebració joiosa del llegat musical atemporal de The Beatles.

CD 1

1. Love Me Do

2. Please Please Me

3. I Saw Her Standing There

4. Twist And Shout 5. From Me To You

6. She Loves You

7. I Want To Hold Your Hand

8. This Boy

9. All My Loving

10. Roll Over Beethoven

11. You Really Got A Hold On Me

12. Can’t Buy Me Love

13. You Can’t Do That

14. A Hard Day’s Night

15. And I Love Her

16. Eight Days A Week

17. I Feel Fine

18. Ticket To Ride

19. Yesterday

CD 2

1. Help!

2. You’ve Got To Hide Your Love Away

3. We Can Work It Out

4. Day Tripper

5. Drive My Car

6. Norwegian Wood (This Bird Has Flown)

7. Nowhere Man

8. Michelle

9. In My Life

10. If I Needed Someone

11. Girl

12. Paperback Writer

13. Eleanor Rigby

14. Yellow Submarine

15. Taxman

16. Got To Get You Into My Life

17. I’m Only Sleeping

18. Here, There And Everywhere

19. Tomorrow Never Knows