2CD 24,95€ Comprar

1967-1970 (2CD 2023 Blue Edition)


UNIVERSAL MUSIC (UNI602455920959 02)
Remesclat i ampliat: 'Blue' té 9 temes addicionals afegits cronològicament, entre ells 'Blackbird', 'Glass Onion' i l'última cançó nova dels Beatles, 'Now And Then'.

La col·lecció de 2 CD conté ara 37 temes en total. Amb un llibret que conté noves notes del periodista i escriptor John Harris, la nova col·lecció 1967-1970 és una celebració joiosa del llegat musical atemporal de The Beatles.


1. Strawberry Fields Forever

2. Penny Lane

3. Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band

4. With A Little Help From My Friends

5. Lucy In The Sky With Diamonds

6. Within You Without You

7. A Day In The Life

8. All You Need Is Love

9. I Am The Walrus

10. Hello, Goodbye

11. The Fool On The Hill

12. Magical Mystery Tour

13. Lady Madonna

14. Hey Jude

15. Revolution


1 Back in the U.S.S.R

2 Dear Prudence

3 While My Guitar Gently Weeps

4 Ob-La-Di, Ob-La-Da

5 Glass Onion

6 Blackbird

7 Hey Bulldog

8 Get Back

9 Don't Let Me Down

10 The Ballad of John and Yoko

11 Old Brown Shoe

12 Here Comes the Sun

13 Come Together

14 Something

15 Octopus's Garden

16 Oh! Darling

17 I Want You (She's So Heavy)

18 Let It Be

19 Across the Universe

20 I Me Mine

21 The Long and Winding Road

22 Now and Then