FICHA PRODUCTO

CD 14,95€ Comprar

Tribut

TIEMPO AL TIEMPO

CD
MUSICAS DEL MEDITERRANEO
PRODUCCIONS BLAU (BL 833 02)
8424295118332
L'any 1998 el Teatre de Ciutat va produir l'espectacle "La casa en obres" de Pep Tosar basat en l'obra i la persona de l'escriptor Blai Bonet (1926/1997). Aquesta obra de teatre, entre altres indrets, es va presentar i representar al Teatre Principal de Palma (Mallorca) amb els actors i actrius Lluqui Herrero, Alicia Caldentey, Alicia González, Joan Verd, Xisco Segura, Pere Mas, Toni Gomila i Pep Tosar, amb guió i direcció del mateix Tosar. Il·luminació per Xavi Clot. Escenografia per Pep Oliver. Vestuari per Núria Teixedor. I l'ajudant de direcció: Josep Galindo.
L'endemà de la darrera representació de "La casa en obres" tota la companyia va entrar a l'estudi d'enregistrament per realitzar una transcripció sonora absolutament fidel de l'espectacle. La producció tècnica i artística d'aquest enregistrament va ser a càrrec de Joan Bibiloni.
En aquest, i al mateix temps, es va posar en marxa la confecció dels fragments musicals sols, sense el text dels actors, per si a algun moment aquesta obra es representés sense músics en directe.
El criteri per enregistrar i sobretot per mesclar aquests fragments musicals va ser pensar que aquesta banda sonora seria reproduïda, a l'obra, a un volum fluix per compatibilitzar amb les veus dels actors.
Aquest projecte consisteix en la recuperació del material sonor enregistrat als Estudis Swing el desembre de 2001 sota la producció artística de Joan Bibiloni. Material que ha sigut recuperat el 2023 i que durant el 2024 Joan Bibiloni ha treballat peça per peça.


PRODUCTOS RELACIONADOS